Cauți broker credit ipotecar?

Toate serviciile financiare oferite de Victoria Finance sunt GRATUITE

În cazul unei finantari, clientul beneficiază de un credit care are aceleaşi costuri ca și în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii. Serviciile de creditare oferite de Victoria Finance sunt renumerate de banca finanțatoare cu care s-a semnat contractul de finanțare.
Mai multe de atât: comisioanele acordate de bănci Brokerilor sunt aceleași, astfel că noi nu avem vreun interes ascuns de a favoriza vreo ofertă pe alte criterii decât cele în interesul clientului.

Tu soliciti un credit, noi ti-l obtinem pe cel mai bun pentru profilul tau de client! Toate ofertele bancilor intr-un singur loc.

Fara comisioane. Aprobare rapida.100% gratuit.
+17 ani de experiență bancara

Echipa este formată din oameni cu experiență de peste 17 ani în sistemul bancar, fiind dedicată 100% clientului.

Negociem pentru tine costuri de finantare

Obținem cel mai bun împrumut, negociind anumiți termeni și costuri din contractul de credit.

Evită birocrația. Consultanță 100% gratuit.

Îți explicăm pe înțelesul tău cum se va desfășura procesul de creditare. Te ajutăm cu un tabel de rambursare. OUG 52- Cadrul legislativ pentru exercitarea profesiei de consultant autorizat ANPC.


Testimonialele clienților noștri

100% Clienti Multumiti

Aveam nevoie nu de unul, ci de două credite ipotecare și cum este bune-cunoscut faptul că obținerea unui credit în România, mai ales ipotecar implică multă băteie de cap,alergătură, o tonă de documente, stres, iar rezultatul obținut nu este întotdeaunea cel dorit.
Astfel, datorită faptului că aveam nevoie de 2 credite ipotecare pentru a achiziționa două case la stadiul de gri, pentru mine și fiica mea, am hotărât din start să apelez la un broker de credite tocmai să evit acestă bătaie de cap și să fiu sigură că pot obține sumele necesare mai ales că plătisem deja avansul pentru aceste două imobile.
Ei bune, nu cred că puteam să fac o alegere mai potrivită sau mai concret nu credeam că există astfel de companie în acest domeniu, cu astfel de oameni dedicați și profesioniști, în România.
D-na Roxana Tatu, expertul în domeniu, cu care am avut șansa și onoarea să colaborez, nu a preluat doar coordonarea efectivă a colectării documentelor și a cercetării pieței bancare în vederea obținerii celor mai avantajoase credite pentru mine, ci tot stresul întregului proces.
Pe stimabila doamnă nu o recomand eu, ci profesionalismul, experiența, seriozitatea și dedicarea de care a dat dovadă pe toată perioada colaborării.
D-na Roxana Tatu mi-a oferit pe tot parcursul procesului cosiliere financiară și multe sfaturi utile, astfel încât am evitat multe din greșelile pe care le putem face dacă încercam obținerea creditelor pe cont propriu.
Nu credeam că o să găsesc un astfel de profesionist în acest domeniu în România. Mi-aș dori să pot colabora cu astfel de oameni în toate domeniile.
Vă mulțumesc din suflet stimată doamnă, dvs. și echipei dvs. pentru sprijinul acordat, pentru serviciile impecabile pe care mi le-ați oferit și mai ales pentru că datorită dvs. eu și fiica mea vom locui în casele viselor noastre.

clienta,
Bucuresti

Nu mai platesc chirie! Am casa mea si este mult mai ieftin decat chiria si asta multumita Victoria Finance! M-au ajutat sa obtin creditul potrivit pentru mine.

Dragos Const.
Ilfov

Vă mulțumim pentru munca minunată! Suntem foarte mulțumiți de rezultate și fericiți că am apelat la dumneavoastră.

Clientă

Victoria Finance - © 2021