Credite persoane juridice

Creditul de investiție este destinat exclusiv IMM-urilor și corporațiilor și reprezintă posibilitatea de a achiziționa imobile în vederea dezvoltării și extinderii companiei. Suma maximă acordată este în funcție de cifra de afaceri, profit, domeniul de activitate și de valoarea investiției. Banii au o destinație exactă și sunt utilizați de către societate doar în scopul achiziționării imobilului dorit.

Aceste credite sunt de două feluri:

  • Cu garanții
  • Fără garanții

Linia de credit este un instrument de creditare destinat exclusiv IMM-urilor și corporațiilor. Reprezintă posibilitatea finanțării activității curente a companiei, acoperirea nevoii de finanțare permanentă a capitalului de lucru, etc. Suma acordată de bancă reprezintă un anumit procent din cifra de afaceri a companiei, existând posibilitatea solicitării de garanții suplimentare în funcție de valoarea solicitată.

Venim în sprijinul clienților noștri cu răspunsuri prompte în vederea accesării și contractării unui credit bancar adaptat cerințelor fiecăruia, în funcție de indicatorii financiari ai companiei, și a nevoii de finanțare.

Oferim consultanță în accesarea finanțărilor bancare și structurarea facilităților de credit

  • structura de finanțare,
  • structura de garanții,
  • costuri de credit
  • costuri operational bancare (instrumente de plata, lc/lg, op, card, etc)

De asemenea, suntem în măsură sa te reprezentăm în negocierile cu băncile partenere.

Apelând la un consultant bancar cu experiență, poți lua un credit cu un singur drum la bancă, atunci când semnezi contractul de credit. De dosarul de finanțare ne ocupăm noi!