Cu ce începem?

Echipa de specialiști Victoria Finance te ghidează pas cu pas pentru obținerea creditului ipotecar dorit.

Primul pas este pregătirea documentelor:

  • Actele de identitate(BI/CI) pentru solicitantul de credit ipotecar; soția/soțul solicitantului de credit ipotecar (dacă este căsătorit(ă)); codebitor (dacă este cazul).
  • Certificat de căsătorie– pentru solicitantul de credit ipotecar (dacă este cazul)
  • Documente privind angajamentele de plată– alte credite ipotecare sau orice fel de credite pe care solicitantul le deține în momentul solicitării unui credit ipotecar (dacă este cazul)
  • Actele de proprietate asupra imobiluluipe care se pune ipotecă, sau care se achiziționează prin credit ipotecar, precum și orice documente care sunt necesare pentru procesul de evaluare (plan cadastral, extras de carte funciară, etc).
  • Dovada veniturilor solicitantuluide credit ipotecar, soțului/soției acestuia (dacă la calculul bugetului se iau în considerare veniturile pe familie).

Specialiștii noștri te ajută să-ți alcătuiești dosarul astfel încât să obții un scor cât mai bun pentru creditul ipotecar pentru care aplici și care să aibă riscuri minime de respingere, LA CEL MAI MIC COST PE PROFILUL TAU FINANCIAR DE CLIENT.

Brokerul de produse bancare NU percepe comision de la clienți. Așadar, serviciile pe care brokerul financiar ți le oferă sunt gratuite, pentru că brokerul de credite este plătit de instituțiile bancare și non-bancare pentru intermedierea fiecărui credit.